Dealernieuws

UPDATES | NIEUWS | TIPS | INFORMATIE 

TIPS | ENERGIEBESPARENDE DUETTE®

Duette® zijn zeer geschikt om de energierekening laag te houden. De opbouw van tunnels zorgt voor stilstaande lucht. Daardoor werken ze isolerend en energiebesparend.
Duette® scoren volgens de EN 14501 richtlijnen tot A+ op de schaal van isolatie.
In onderstaand overzicht ziet u welke keuzes zorgen voor optimaal resultaat.

UPDATE | PSST.. ER KOMT IETS MOOIS AAN

De nieuwe Horizontale Jaloezieën collectie 2022 komt er bijna aan! Een eigentijdse collectie met een rijk kleurenaanbod, vernieuwde opties en moderne design mogelijkheden.

NIEUWS | VERTEGENWOORDIGSTER REGIO OOST

Lio Hogenbosch, de huidige vertegenwoordigster Regio Oost, gaat Multisol verlaten. Per 1 september volgt Froukje Goetstouwers haar functie en regio op. Froukje werkt al een aantal jaar op de afdeling Binnendienst en heeft zodoende ruime ervaring op het gebied van raamdecoratie en het Multisol portfolio.
Met de start van Froukje zal de verdere regioverdeling gedeeltelijk veranderen. Mocht dit voor u van toepassing zijn, dan wordt u hierover op korte termijn geïnformeerd.

NIEUWS | WINNAARS HOTEL CHIC

Bij de introductie van de Plissé & Duette®shades update Hotel Chic kon u kans makenop een hotelbon t.w.v.
125,- EURO!
Jan van der Lubbe B.V. Ballast WoninginrichtingHubo Heythuysen
gefeliciteerd! Uw vertegenwoordiger komt u binnenkort de gewonnen hotelbon overhandigen.

UPDATE | SMARTCORD® UPDATE

Duette® Shades met SmarCord® bediening (AU) zijn makkelijk in gebruik en daarmee razend populair! Vanaf heden is de uitvoering breder leverbaar. Waar deze voorheen tot 3 meter breed besteld kon worden is deze nu beschikbaar tot een maximale breedte van 360cm

NIEUWS | WOENSDAG 29 JUNI GESLOTEN

Vanwege elektriciteits-werkzaamheden aan het kantoorpand is Multisol op woensdag 29 juni afgesloten van stroom. Op deze dag worden de servers gesloten waardoor telefoon en het ordersysteem niet optimaal bereikbaar zijn. Het zal die dag langer duren voor u een orderbevestiging ontvangt. Graag vragen wij u om voor het plaatsen van orders en het stellen van uw vragen hier rekening mee te houden.

U kunt tot en met dinsdag 28 juni contact opnemen met de afdeling binnendienst, vanaf donderdag 30 juni zijn zij weer te bereiken zoals u gewend bent.